Läromedelsutställning

mars 16th, 2009

Idag har jag varit en liten kort sväng på Läromedelsutställningen. Det var som vanligt de stora företagen som ställde ut och de har mycket med sig. Det finns massor av läromedel som jag skulle vilja prova, men tyvärr finns det inte mycket pengar. Framför allt fastande jag för många av Majema-förlagets grejor. Jag tyckte att de hade bra saker och att deras look tilltalar mig. Viktigt det med!

Lönesamtal med chefen idag med. Jag får ingen skillnad i lön, men det var ändå bra att ha samtalet. Jag har bara ett vikariat som går ut i sommar. Det såg inte så himla ljust ut till hösten så nu får jag börja kolla på andra jobb inför hösten. Jag trivs jättebra på min skola, men jag vill gärna ha en klasslärartjänst och det verkade inte finnas.

Vi ska fortsätta med vårt samhällstema och det är tidningen som står på tur. Imorgon ska jag ha en liten introduktion till dagstidningar och på fredag får vi besök av en journalist från lokaltidningen. Det ska bli spännande! Vi ska förbereda lite vilka frågor vi ska ställa till journalisten.

Jag har satt igång nu med förberedelser inför utvecklingssamtal. Vår skola använder sig av ett program som heter Unikum och där skriver elever, föräldrar och pedagoger innan samtalet. Vi kan sedan diskutera kring vad som skrivit på samtalet och även om det är något annat som föräldrar, elever eller jag vill ta upp. Det var helt nytt i höstas så det blev lite av en provomgång. Det ska bli spännande att se hur det utvecklas nu.

Idag blev jag godkänd och klar på min PIM3! Känns skönt! Jag tror att jag ska kolla in fyran även om man inte behöver göra den. Jag tycker att jag har lärt mig en hel del på att göra PIM och det är roligt. Jag har kunnat använda det i vardagliga jobb och det är ju det som är meningen.


3 Responses to “Läromedelsutställning”

  1. custom research paper writing service on april 4, 2017 14:07

    I suppose it was very interesting because when I participated such one, it was very exciting.

  2. essaywriter-s.com on april 20, 2017 17:13

    Thanks a lot for sharing, it was a bit of a story, very interesting.

  3. seek for the best thesis writing website? on mars 23, 2018 7:04

    The data is unique. Thus, I am very glad to bookmark this website.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (required)

Email (required)

Webbplats

Speak your mind