Veckorna springer…

mars 9th, 2009

Jag trodde att det var förra veckan som jag bloggade, men det var det ju inte. Förra veckan var ganska galen, jag hade svår huvudvärk två dagar för att det var väldigt stressigt. Det var brandstationsbesök, sjuka kollegor, innebandyturnering, student, krånglande datorer och däremellan försökte jag få till lite undervisning!

Denna vecka har vi specialvecka med alla 2-3:or på skolan. Vi har fokus på matematiken och har delat upp barnen i 4 grupper. Vi är fyra lärare som har varsitt område och en hel förmiddag på oss med varje område. Jag kommer att arbeta med volym. Barnen ska få gå till olika stationer och göra olika saker som har med volym att göra, mäta, jämföra och uppskatta. Har försökt att kolla på målen för trean och utgå från de orden som förekommer där. Det ska bli kul att få fokusera på något under lite längre tid. Spännande!

Idag har inte varit en bra dag. Jag har känt hur stresshormonen har sprutat i kroppen inför en arbetsuppgift som jag känner att jag har väldigt svårt för. När det väl är klart har jag ont i hela kroppen. Har pratat med vår specialpedagog idag, för jag känner att det är orimligt att ha det på det viset. Man tvivlar mycket på sig själv som ny lärare. Jag läser en hel del lärarbloggar och funderar på, varför gör jag inte så, herregud det har jag missat osv. Jag känner att jag hela tiden ligger efter och att jag inte har den tiden som skulle behövas. Även om jag har få mentorselever så ska ändå allt jobb göras. Jag skulle gärna ha en mentor att bolla frågor med. Jag pratar mycket med kollegor, men det blir mest om barn osv. Inte det pedagogiska som man skulle behöva. Dessutom oroar jag mig en del för vad jag ska jobba till hösten. Jag har en stark känsla av att det inte blir någon förlängning här till hösten. Den ekonomin finns inte.

Men nu ser jag fram emot den här veckan och hoppas på att det för med sig många goda saker.


7 Responses to “Veckorna springer…”

 1. agen bola on juni 23, 2015 16:55

  Thanks for your marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you could be a great author.I will always bookmark your blog and will often come back from now on. I want to encourage that you continue your great work, have a nice morning!

 2. five paragraph essay on mars 27, 2017 18:37

  That was really curious. I hope that you’ll enlarge this topic in the future. It would be cool to know more.

 3. resume editing service on april 4, 2017 14:08

  I suppose you have not enough time to do all this blog thing because it takes a lot of time.

 4. http://essay-editor.net/blog/english-editors-will-help-non-native-speakers on april 20, 2017 17:14

  I have one blog of my friend. He also posts funny and interesting stories. Follow the link and enjoy.

 5. hey cortana in windows 10 on februari 20, 2018 11:07

  make Cortana work for you, however, it helps to have the voice activation feature up and running. That way your next file search, weather check, or command to open an app is just a “Hey, Cortana” away.

 6. top christmas present ideas on mars 23, 2018 7:06

  Good morning for you! I have only one ask keep in touch with me. Thanks a lot for sharing.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (required)

Email (required)

Webbplats

Speak your mind