Snabba veckor

februari 19th, 2009

Veckorna går galet fort. Det känns som att det bara är måndag och fredag hela tiden! Den här veckan har svischat förbi. Jag har funderat många gånger på hur många beslut man som lärare tar varje dag. Det måste vara bra många. Det går aldrig att se som tex student för man måste ha överblicken för att förstå det. Dessutom har man aldrig hela bilden som student. De kommer in mitt i något och vissa saker vi göra och säger kan säkert te sig mycket underliga. Det känns lite konstigt att ha student när jag är så ny själv. Jag hoppas på att kunna bidra med lite saker, men till syvene och sist så är det ju upp till studenten att faktistkt lära sig något. Om hon vill gå hem långt innan vi slutar så måste de ju vara upp till henne att vilja missa de tillfällena eller?

Det blir en hel del bild för min del nu vilket är jätteroligt, men det är lite stökigare lektioner. Igår hade jag tryck med fyrorna. Det var lite lätt kaotiskt, De skulle göra mönster med olika saker. Det var roligt och en sådan lektion måste få bli lite kaos. Idag har jag haft skisslektion med mina barn. Det gick helt ok, men de tyckte nog att det var ganska svårt. Jag hade 10 barn, en lärarstudent samt en som gör praktik från gymnasiet. Känndes lite konstigt och säkert för dem med. Dessutom hade vi en extra vikarie på eftermiddagen så idag var vi fyra personal på mellanmålet. Så kan det gå ibland.

Vi har haft en fortsättning på vår föreläsning om de nationella proven idag med en svenskafördjupning. Det var riktigt bra och jag gillar verkligen när det är pedagogiska diskussioner. Det förs lite för sällan på vår skola tycker jag. Vi har alltid alla möten allihop, fritidspedagoger, förskollärare, assistenter. Det är jättebra och viktigt att alla känner att de är med, men de pedagogiska diskussionerna får stryka lite på foten känner jag. Nåväl, ibland är det ju skönt att veckorna går fort för imorgon är det fredag och helg. Skönt!


4 Responses to “Snabba veckor”

 1. http://myperfectresume-cv.com/category reviews page 2 on mars 27, 2017 18:34

  I think that I’ve read something related here before. It would be cool if you’ll add more materials on the topic. I’ll wait for it.

 2. research papers on april 4, 2017 14:10

  If you need a simple solution of your problem, follow the link where you can find all the information you were looking for.

 3. free happy wheels on februari 21, 2018 4:58

  The appeal of the game mostly roots on being the epitome of the kind of humor the Internet has back in the late 2000s and the early 2010s, where kids were fascinated with being “edgy” and whatnot.

 4. online essay editor for free on mars 23, 2018 7:02

  Be happy today! I think that this offer can be very useful for people. So long!

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (required)

Email (required)

Webbplats

Speak your mind