En helt vanlig dag

februari 5th, 2009

Idag har det verkligen varit en helt vanlig dag. Jag försökte komma på vad vi har gjort idag, men det har inte varit något extraordinärt. Barnen har jobbat på med sin x-tid. Jag har planerat vad vi ska jobba med veckan efter lovet. Det har varit förhör på veckans ord och vi har gjort semlor i papier mache. Jag har rastvaktat båda rasterna och försökt att lösa lite konflikter. Tjatat om att barnen ska vara tysta och jobba och städat efter roliga upptåg. Vi har diskuterat vad vi ska göra imorgon på temat och samtidigt serverat mellanmål.
Mailat med en förälder om framsteg med en elev och pratat lite med andra föräldrar om vanliga saker.
Jag har skrattat åt roliga kommentarer och sagt till när fula ord har passerat. En helt vanlig dag helt enkelt!


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (required)

Email (required)

Webbplats

Speak your mind