Nationellt prov

februari 3rd, 2009

Idag har vi haft en föreläsning om det förestående nationella provet i trean.  Mycket bra och intressant. Jag kommer inte att ha det eftersom att jag har ansvar för tvåorna men det ska ändå bli väldigt intressant att följa hur det går. Målen är viktiga för tvåorna med.

Skulle behöva lite tips på vad man kan göra på en samling. Har några nya tips som jag ska prova men jag vill ha fler. Så om ni har några på lager så tar jag gärna emot.

Idag har varit en hoppig dag med, men så är det ibland. Imorgon är första dagen i fyran, det ska bli intressant! Jag ska ansvara för bilden så jag ska läsa på målen lite grann imorgon tänkte jag.

Nu är det läggdags!


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (required)

Email (required)

Webbplats

Speak your mind