Lyckad onsdag

januari 21st, 2009

Det har varit en lugn och skön onsdag idag. Läste på morgonen, vi håller på med Bröderna Lejonhjärta. Sedan fick tvåorna en liten klockrepetition. De gjorde två stycken klockpapper som jag hade hittat på lektion.se och sedan arbetade de lite med sin x-tid. Idrott idag och det är egentligen inte mitt favoritämne men det gick ovanligt bra idag. Vi gjorde jägarboll, spökboll och balansövning på bänken. En riktigt lyckad lektion. Ibland behöver man få känna det!

På eftermiddagen hade vi lite kompissamtal i tvåan. Det gav inte så mycket, men det är skönt att sitta ner och bara prata lite grann ibland. Sedan använde vi oss av vår älskade projektor och tittade på de power point sagor som barnen gjorde under hösten. Det var roligt att få se dem igen och se att de har utvecklat sitt språk sedan dess. Jag ska nog försöka göra det igen. Vi avslutade med att titta på några you-tube klipp och ett nyhetsinslag som en elev hade varit med i i julas. Nu har jag bara några böcker kvar att rätta och sedan är det hemgång!


One Response to “Lyckad onsdag”

  1. solitaire card game online free on februari 21, 2018 4:41

    Have a look at the cards at the table which can be face up. If there are any aces, place them above the seven piles. If there are not any aces, rearrange the playing cards you have got, moving handiest the face up playing cards.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (required)

Email (required)

Webbplats

Speak your mind